Tää päivä meniki hujauksessa. Käytiin tosiaan testaamassa Ravintola Amarillo, pettymys. Ruokalistalta ei meinannu löytyy mitään mitä voisi syödä ja lopulta päädyin tilaamaan kanan fileetä vuohenjuustolla ja paholaisen kastikkeella ja ristikkoperunoita. Lopputulos oli, noh, no ei kamalan makuhermoja kutkutteleva, lopputulos = vuohenjuusto EI ole minun juttuni. Mies tilasi jonkin hampurilaisaterian, se oli ihan syömäkelpoista. Ruoka oli kylläkin täyttävää ja jälkiruuaksi tilasimme ihanan brownien puoliksi. Oi taivaallinen, jälkiruoka oli kyllä täyden kympin arvoinen, mutta hinta-koko suhde ei ollut kohdallaan. Arvosanaksi tunnelmasta antaisin 9, ruokalista 6-, jälkiruoka 10+.
Sitten päästänkin tähän kokeilua keittiössä osioon. Leikin liivatteilla ja tein valmiiksi jääkaappiin hyytymään jogurttipannacottan. Huomenna siis syödään kananpoikaa juustokastikkeella ja jälkkäriks tuota jogurtti-pannacottaa marjoilla. Pannacotta oli todella helppo tehdä. Tässä vielä tuohon loistava ohje:
Jogurttipannacotta ja marjoja
3-4 annosta5 dl maustamatonta jogurttia
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl luomuruokosokeria tai taloussokeria
1/2 dl vettä
4 liivatelehteäLisäksi
:
n. 2 dl tuoreita marjoja
vaaleaa siirappia tai agavesiirappia
sitruunamelissaaLaita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
Sekoita jogurtti ja sokerit keskenään.
Kuumenna vesi kiehuvaksi esimerkiksi mikroaaltouunissa.
Liuota vedestä puristetut liivatelehdet joukkoon.Kaada liivateneste ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.
Sekoita tasaiseksi.
Jaa seos annoskulhoihin, annahyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Tarjoa seuraksi marjoja ja siirappia.
Koristele sitruunamelissan lehdillä.